ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » XPS isolatieplaten te koop

XPS isolatieplaten te koop

XPS isolatieplaten te koop tegen een scherpe prijs. Voor woning en kantoor!

XPS isolatieplaten worden vaak toegepast in vochtige omstandigheden, zoals bij dakisolatie aan de buitenkant en kruipruimte- of kelderisolatie. Aangezien de isolatieplaten drukvaste eigenschappen hebben, zijn ze ook uitstekend geschikt om vloeren en spouwmuren mee te isoleren. Welk isolatiemateriaal (of isolatieplaat) u kunt gebruiken, is afhankelijk van de toepassing. Voor het kopen van XPS isolatieplaten kunt u bij ons uitstekend terecht. Het isolatiemateriaal is te koop tegen een scherpe prijs; voor zowel woning als kantoor! Kijkt u ook maar eens in onze webwinkel of bezoek onze outlet in Venlo.

XPS wordt ook wel polystyreen hardschuim genoemd. Het is een kunststof isolatiemateriaal dat beschikbaar is in plaatvorm, met of zonder tand en groef. Het voordeel van het tand- en groefsysteem is dat de isolatie beter naadloos afgewerkt kan worden, waardoor koudebruggen vermeden kunnen worden. De grootste groep koudebruggen zijn vooral de onderbrekingen in de isolatie.

Hoe worden XPS isolatieplaten geproduceerd?

XPS isolatieplaten worden geproduceerd door de vermenging van een polystyreen polymeer met een drijfgas onder druk waarna het geëxtrudeerd wordt. Extruderen is een vormgevingstechniek waarbij een vervormbaar materiaal door een matrijs wordt geperst.

Bent u van plan om binnenkort een vochtige ruimte te isoleren? Dan kunnen wij onze XPS isolatieplaten adviseren. Deze platen hebben een gesloten structuur, waardoor het materiaal vrijwel niet gevoelig is voor wateropname. De watervaste isolatieplaten zijn ook uitstekend geschikt voor de isolatie van een vijver of zwembad. Het lage gewicht en het feit dat de platen makkelijk en snel op het gewenste formaat gesneden of gezaagd kunnen worden, maakt XPS platen bijzonder populair. U kunt ze bij ons ook online bestellen.

B-keus XPS isolatieplaten te koop tegen lage prijzen

In onze outlet zijn XPS isolatieplaten te koop tegen een gunstige prijs. Dit komt omdat wij als groothandel rechtstreeks van de fabrikant inkopen. Wij maken geen extra kosten en kunnen daarom een lage prijs hanteren. Dikwijls kunnen wij ook een B-keus aanbieden als er overschot is of als er kleine beschadigingen zijn. De fabrikant kan het dan niet meer aanbieden als A-kwaliteit. Wij bieden het aan als tweede keus, maar u hoeft vrijwel niets aan kwaliteit in te leveren. Kortom: een goede B-keus tegen een lage prijs.

Veel isolatiemateriaal wordt gebruikt voor niet-zichtbare klussen en wordt onder andere gebruikt als zwembadisolatie of kelderwandisolatie. Het hoeft dan ook niet mooi te zien, als de isolatie maar zijn werk doet. Kiezen voor een B-keus is dan ook aantrekkelijk, vooral voor uw portemonnee. Prima isolatiemateriaal waar u voordelig en vakkundig mee kunt isoleren. In onze outlet in Venlo of webshop hebben wij altijd de isolatie die u zoekt. A-keus én B-keus.

Naast XPS isolatieplaten kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor