AML - Handelsonderneming Venlo

ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 11
5928 PC Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Vloerisolatie online kopen

Vloerisolatie online kopen

Vloerisolatie kunt u online in onze outlet kopen. Afhalen is ook mogelijk!

In onze outlet bieden wij u een ruime keuze aan vloerisolatie. Wij hebben een vestiging in Venlo, maar u kunt uw materialen nu ook via onze webshop online kopen. Wilt u ook in de winter lekkere warme voeten hebben of wilt u dat uw kinderen op de grond kunnen spelen? Uw vloer isoleren heeft meerdere voordelen. Wat dacht u van een lagere energierekening? De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht en de kou uit de kruipruimte tegen. Voor vloerisolatie kunt u onder meer PIR of XPS isolatieplaatsen bij ons bestellen. Surft u maar eens verder naar onze webwinkel om alle mogelijkheden te bekijken.

Voordelen van vloerisolatie

De vloer van een woning is naast de buitengevel één van de grootste warmte verliezende bronnen. Vooral bij oudere woningen die voor ongeveer 1975 zijn gebouwd is er geen vloerisolatie. In die tijd werd het belang van vloerisolatie onderkend en de technologie van isolatiemateriaal stond nog maar aan het begin. Tegenwoordig weten we hoe belangrijk het is om een vloer te isoleren, want u bespaart hiermee kosten. Kosten op uw energierekening en het verhoogt uw wooncomfort. Uw sloffen kunnen straks in de kast blijven staan.

Vloerisolatie kunt u prima zelf aanbrengen. Er zijn een aantal methodes die u kunt hanteren. U kunt de bovenkant van de vloer isoleren, bijvoorbeeld onder uw vloerbedekking. Veelal wordt echter de onderkant geïsoleerd, het plafond van een kruipruimte. Hoe dikker de laag, hoe beter het werkt. Wij hebben isolatieplaten te koop in verschillende diktes. Afhankelijk van hoe groot uw kruipruimte, kunt u kiezen voor de gewenste dikte. Het lastige van het plafond van de kruipruimte isoleren, is de beperkte werkruimte en het feit dat u continu boven uw hoofd moet werken.

Kosten besparen met vloerisolatie

Een ideaal moment om vloerisolatie aan te brengen is als u gaat verbouwen. Uw woning verbouwen, dat doet u natuurlijk in eerste instantie om zelf prettiger te wonen. Echter, door de juiste investeringen kunt u uw woning later voor een hogere prijs verkopen. Het is een feit dat vloerisolatie de waarde van uw woning verhoogt. In de regel verdient u deze investering binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op uw energiekosten.

In onze outlet kunt u vloerisolatiematerialen relatief goedkoop kopen. Wilt u profiteren van online gemak? Dan kunt u via onze webwinkel bestellen. Wij zorgen voor een nette en snelle levering. Naast isolatie voor uw vloer kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor