ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 11
5928 PC Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Vloer isoleren met steenwol

Vloer isoleren met steenwol

Uw vloer isoleren met steenwol? Via onze outlet kunt u vele materialen voor vloerisolatie online bestellen

Uw vloer isoleren met steenwol is een goede optie om kou en geluid tegen te gaan. Voor het isoleren van de onderkant van een betonnen vloer zijn isoleerplaten van bijvoorbeeld Rockwool zeer geschikt. Wel moet de onderkant nagenoeg vlak en stofvrij zijn voor een optimaal resultaat. De bevestiging kan plaatsvinden door middel van boor- of lijmankers. Wilt u meer informatie? Dan kunt u onze outlet in Venlo bezoeken of uw vloerisolatie via onze webshop online bestellen.

Vloer isoleren voor meer comfort in uw huis

Vloerisolatie geeft meer comfort in huis. Lekkere warme voeten, kinderen kunnen op de grond spelen en door uw vloer te isoleren met steenwol bespaart u op uw energiekosten. Vloerisolatie kunt u makkelijk aanbrengen als u een hoge kruipruimte onder de vloer heeft. Maar ook met een lage kruipruimte is het isoleren van uw vloer mogelijk.

In onze outlet treft u aantrekkelijke aanbiedingen aan van onder meer steenwol isolatieplaten. Het is hoogwaardig isolatiemateriaal met thermische, akoestische en brandwerende (tot 1000 graden) eigenschappen. Naast het vasthouden van warmte is geluiddemping een belangrijke reden waarom mensen hun vloer isoleren. Steenwol is geluiddempend materiaal en een zwaarder materiaal dan glaswol. Daarom wordt het ook vaak als vloerisolatie gebruikt.

Door uw vloer goed te isoleren, verbruikt u minder fossiele brandstoffen en worden er daardoor minder schadelijke afvalstoffen uitgestoten, zoals CO2. Een goed geïsoleerde woning draagt daarmee bij aan een vermindering van de opwarming van de aarde. Met vloerisolatie werkt u mee aan een beter milieu.

Vloerisolatie online bestellen

U kunt de warmteweerstand van isolatiemateriaal afmeten aan waarden. We kennen een Rd-waarde en een Rc-waarde. De Rd-waarde geeft het isolerend vermogen van de isolatie aan. Hoe hoger dit getal, hoe meer warmte wordt binnengehouden. Een Rc-waarde is de warmteweerstand van de totale constructie, bijvoorbeeld van een schuin dak of een spouwmuur. Ook hier geldt, hoe hoger dit getal, hoe meer warmte wordt binnengehouden. Uiteindelijk is het een kwestie van smaak en van toepassingsgebied voor welk isolatiemateriaal u kiest. Al onze isolatiematerialen kunt u ook via onze webwinkel online bestellen.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat als u hier niet in thuis bent graag aanvullende informatie wilt. Wij geven u vrijblijvend advies, zodat u de beste keuze kunt maken. U kunt ons bezoeken in onze outlet in Venlo of via onze webwinkel uw vraag stellen. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijk antwoord krijgt, zodat u met een gerust hart de juiste vloerisolatie kunt kopen. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Naast vloerisolatie kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor