ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » URSA glaswol isolatie

URSA glaswol isolatie

URSA glaswol isolatie is effectief tegen kou, geluid en vocht! Als leverancier van isolatiematerialen bieden wij u het beste!

Glaswol isolatie van URSA is duurzaam en draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat. Het helpt kou, lawaai en vocht buiten de deur te houden. Deze Belgische fabrikant heeft een aantal fantastische producten op de markt gebracht. U kunt een aantal van deze producten kopen in onze fysieke outlet in Venlo of eenvoudig online bestellen in onze webshop. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden. Als leverancier van diverse isolatiematerialen bieden wij u namelijk vele verschillende opties.

URSA glaswol voor schuin dak

URSA glaswol biedt thermisch comfort. Dit Belgische bedrijf produceert glaswol, minerale wol en XPS isolatie van topkwaliteit met hoge isolatiewaarden. Het is milieuvriendelijk, brandwerend en de rollen en/of platen bieden een eenvoudige verwerking. Ze zijn geschikt voor uw dak, gevel, vloer en spouwmuur. Glaswol is ook zeer geschikt voor een schuin dak. Dit omdat het materiaal lichter is en het beter klemt.

Tegenwoordig bestaat er een enorm aanbod aan isolatiematerialen. De vraag is dan ook, wanneer maakt u de beste keuze? Elke fabrikant vindt zijn producten uiteraard de beste. Bij ons mag u rekenen op vakbekwaam, objectief en onafhankelijk advies. Dat URSA hoogwaardige producten op de markt brengt staat zonder twijfel vast. Dit is dan ook de reden waarom wij een aantal van deze producten in ons assortiment hebben opgenomen.

Voordelen van URSA glaswol isolatiemateriaal

URSA glaswol isolatiemateriaal heeft een aantal voordelen. U kunt het glaswol zelf makkelijk aanbrengen, isoleert uitstekend en is relatief goedkoop. U kunt kiezen voor een glaswol zonder dampremmende laag die nog eenvoudiger is om aan te brengen of met een aluminium vlies. Dit vlies houdt vocht tegen.

Bent u een handige klusser en gaat u zelf uw huis isoleren? Het is belangrijk voor u om te weten dat glaswol vezels niet gevaarlijk zijn, maar wel irritatie kunnen veroorzaken. Bescherm uzelf met handschoenen, stofbril en -masker om problemen en jeuk te voorkomen. Let op dat het materiaal niet nat wordt. Het is weliswaar waterafstotend, maar als het nat wordt verliest het snel z’n isolerende waarde.

Wij leveren u de beste materialen

Het zelf isoleren van uw woning is zeer rendabel. U bespaart op uw maandelijkse energiekosten, uw woning wordt meer waard en biedt bovendien een aangenamer woonklimaat. Een ander groot pluspunt is dat u bedraagt aan een beter klimaat. Een bijkomend voordeel van woningisolatie is dat u zelf ook onderdelen van uw woning kunt isoleren, wat fors in de kosten kan schelen. U kunt uiteraard ook uw woning laten isoleren door een vakman. Wij leveren u graag de juiste en beste materialen. URSA glaswol isolatie op rol is één van onze vele opties.

Naast URSA glaswol isolatie kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor