AML - Handelsonderneming Venlo

ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 11
5928 PC Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Spouwisolatie kosten

Spouwisolatie kosten

Spouwisolatie te koop tegen lage kosten. Kom naar onze outlet of bestel via onze webshop!

Spouwisolatie is te koop in vele soorten. Met welk materiaal u nu het beste uw spouw kunt isoleren is afhankelijk van de situatie van uw woning, maar ook van uw persoonlijke wensen. Wanneer u bijvoorbeeld vlakbij een snelweg of vliegveld woont, verdient een geluidswerende spouwisolatie voor uw woning de voorkeur. Steenwol spouwisolatie is dan een goede optie. Dit materiaal heeft een goede geluidsisolerende werking. U kunt dit hoogwaardige materiaal in onze outlet in Venlo kopen of eenvoudig via onze webshop online bestellen. Vanwege de kosten hoeft u het echt niet te laten!

Steenwol spouwisolatie is goedkoop

Steenwol spouwisolatie is relatief goedkoop. Het is een minerale wol dat bestaat uit vezels van vulkanisch gesteente. Steenwol heeft een open structuur. Dat betekent dat de temperatuur bij het te isoleren oppervlak beter wordt verdeeld. Een ander belangrijk voordeel van steenwol is dat het materiaal niet verouderd en niet vatbaar is voor schimmels. Het is een natuurlijk product en daarom erg duurzaam.

Schimmel groeit gewoonlijk uit het zicht en vooral in spouwmuren. Deze ruimtes bevatten vaak hoeveelheden van klamme, vochtige lucht. Heeft u last van een muffe lucht in huis? Dan kan dit veroorzaakt worden door schimmels. Spouwisolatie lost vaak vochtplekken op muren op. Dit is één van de redenen om uw spouwmuren beter te isoleren. Door de lagere, gezonde luchtvochtigheid, stookt u uw woning met minder energie ook beter warm.

Voordelen van PUR spouwisolatie

Zoals gezegd, zijn er meerdere soorten spouwisolatiematerialen te koop. Steenwol is een goede optie als u kou en geluid buiten wilt houden. PUR is een ander soort spouwisolatie die nog een ander voordeel heeft. Het biedt namelijk een goede kierdichting. PUR wordt in vloeibare vorm in de spouwmuur gegoten. Dit kunt u doen via kleine boorgaten in het voegwerk. Om de spouwmuur goed te vullen, mag de afstand tussen de gaten niet te groot zijn. Het materiaal gaat langzaam uitharden en uitzetten en sluit alle kieren af. PUR is in de regel iets duurder dan steenwol, maar geeft het beste resultaat.

Een ander voordeel van PUR spouwisolatie is dat muren met een smalle spouw goed gevuld kunnen worden. De breedte van de spouw kan dus een bepalende factor zijn in de keuze van het beste isolatiemateriaal voor uw huis. Weet u niet wat de spouwbreedte is? Vaak is dit te vinden op de bouwtekening van uw huis.

Naast spouwisolatie kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor