ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Recticel isolatiematerialen online bestellen

Recticel isolatiematerialen online bestellen

Recticel isolatiematerialen online bestellen. Ook B-keus tegen stuntprijzen!

Recticel biedt hoogwaardige isolatiematerialen met een uitstekende isolatiewaarde en hoge duurzaamheid. De goede isolatie verhoogt uw wooncomfort en laat uw energierekening dalen. De toepassingen zijn grenzeloos. Met isolatiemateriaal van Recticel kunt u uw dak, vloer en muren perfect isoleren. Wilt u meer informatie? Bezoek onze outlet in Venlo of bestel uw materialen eenvoudig online via onze webshop. Dikwijls hebben wij ook B-keus materialen te koop tegen stuntprijzen! Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op of surf verder naar onze webwinkel.

Tweede keus partijen voor lage prijzen

Recticel is een topmerk en biedt isolatiemateriaal voor allerlei doeleinden. Bent u op zoek naar isolatiemateriaal voor bijvoorbeeld een schuin dak? Daarvoor zijn isolatieplaten te koop die u aan de binnenkant kunt bevestigen. De platen dienen tegen een effen draagstructuur aangedrukt te worden en kunnen mechanisch worden bevestigd met onder meer schroeven, zodoende dat een doorlopend isolatieschild gecreëerd wordt. Bent u op zoek naar een aantrekkelijke tweede keus partij? Zeer regelmatig hebben wij restpartijen te koop tegen lage prijzen. Ook die kunt u online bestellen!

Tweede keus wil niet zeggen dat u tweedehands isolatiemateriaal koop. Vaak zijn het restpartijen die zijn overgebleven of er zijn kleine (dikte)verschillen, zodat de fabrikant de partij niet als A-kwaliteit kan verkopen. Doordat isolatiemateriaal vaak wordt gebruikt voor niet-zichtbare projecten is een tweede keus partij hiervoor erg geschikt. Met een B-keus koopt u hoogwaardige kwaliteit tegen goedkope prijzen.

Recticel isolatiematerialen online bestellen

Ons bedrijf wordt geleid door een jong team van enthousiaste vakmensen. Zoals u uit de naam van ons bedrijf kunt afleiden, kunnen wij isolatiematerialen leveren zonder dat dit u een vermogen hoeft te kosten. Wij hebben zowel een fysieke outlet als een webwinkel waar u onder meer isolatiematerialen van Recticel online kunt bestellen. Op deze wijze kunnen wij een brede doelgroep bedienen. Als kwaliteit voor u telt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze outlet in Venlo heeft een opslagruimte van 2000 m2 en een eigen gratis parkeerterrein. U kunt ons dus makkelijk bereiken. Dankzij onze jarenlange ervaring zij wij in staat om u van een goed en eerlijk advies te voorzien passend bij uw behoefte en woonsituatie. Woont u niet in de regio Venlo? Dan kunt u uw isolatiematerialen eenvoudig online kopen. U hoeft geen tijd te verspillen en kunt direct vinden wat u zoekt, want wij bieden een ruim aanbod. Wij zorgen voor een nette en snelle levering. De levertermijn is ongeveer 3 tot 4 werkdagen.

Naast producten van Recticel kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor