ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Prijs minerale isolatie

Prijs minerale isolatie

Wilt u minerale isolatie aanbrengen? Wij bezorgen het bij u thuis tegen een scherpe prijs

Minerale isolatie kunt u bij ons kopen tegen een zeer scherpe prijs. U kunt online via onze webshop uw isolatiemateriaal kopen of fysiek in onze outlet in Venlo. Wij hebben A en B-keus. Aan de hand van uw budget en toepassingsgebied kunt u uw isolatiemateriaal dus ook goedkoop kopen. Voor elke isolatieklus hebben wij het beste materiaal tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Met enkele muisklikken kunt u in onze webwinkel zien welke topmerken wij verkopen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Minerale isolatie online bestellen

Minerale isolatie is een algemene aanduiding van twee soorten isolatiemateriaal, namelijk glaswol en steenwol. Deze wollen zijn gesponnen uit glas of steen en het zijn zeer duurzame materialen zonder chemische bestanddelen. Elke handige doe-het-zelver kan dit probleemloos aanbrengen. In onze outlet kunt u terecht voor minerale isolatiematerialen voor het hele huis; van kruipruimte tot uw dak. U kunt uw materiaal afhalen in onze groothandel in Venlo, maar bezorging aan huis is ook mogelijk. Om het u nog makkelijker te maken kunt u uw isolatiemateriaal online bestellen.

Het aanbrengen van minerale isolatie in uw huis is een eenmalige investering. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een betere woonklimaat en de reductie op uw energieverbruik. Energieprijzen blijven stijgen, des te meer reden om door middel van isoleren uw energieverbruik te verlagen en geld te besparen. Wij helpen u hier graag mee door u een ruim assortiment isolatiemateriaal aan te bieden. In vele soorten en maten! Wist u trouwens dat een goed geïsoleerde woning stijgt in marktwaarde? Dit is niet bij iedereen bekend, terwijl het toch om flinke bedragen kan gaan.

B-keus isolatiemateriaal tegen een lage prijs

Heeft u een beperkt budget? Dan hebben wij voor u ook B-keus materialen. Dit betekent niet dat u op kwaliteit hoeft in te leveren. Een tweede keus betekent dat wij minerale isolatie aanbieden die door (dikte)verschillen als overproductie af fabriek worden beschouwd. Ze voldoen aan alle A-kwaliteitseisen, maar kunnen niet als zodanig door de fabrikant worden verkocht. Voor niet-zichtbare isolatieklussen is een B-keus ideaal, zoals voor toepassingen in tussenwanden of onder een betonvloer of vloerverwarming. U betaalt een lagere prijs voor deze B-keus materialen.

Voor mensen die niet in de regio Venlo wonen, is het ideaal om minerale isolatie via onze webshop te kopen. Het is gemakkelijk en net zo goedkoop. In onze webwinkel hanteren wij een eenvoudige bestelprocedure en u kunt betalen via uw eigen bank. De levertijd van onze producten is vrijwel altijd binnen 3 tot 4 werkdagen. Mocht dit onverhoopt anders zijn, dan nemen wij contact met u op.

Naast minerale isolatie kunt u in onze outlet ook nog veel meer andere producten (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor