ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Pirplus isolatiemateriaal voor woning

Pirplus isolatiemateriaal voor woning

Pirplus isolatiemateriaal te koop voor uw woning. Duurzaam en scherp geprijsd!

Het gebruik van Pirplus isolatiemateriaal is altijd een slimme keuze, of u nu een dak of spouw wilt gaan isoleren. Het materiaal is eenvoudig te verwerken en ongevoelig voor vocht. Het is isolatiemateriaal waarmee u een extra hoog rendement kunt behalen. Het is stabiel, rottingsbestendig en de goede eigenschappen blijven tientallen jaren behouden. Wij verkopen pirplus isolatiemateriaal van vooraanstaande producenten. Hiermee bieden wij u de beste keuze voor uw woning of kantoor! Kijkt u ook gerust eens in onze webshop!

Pirplus isolatiemateriaal voor uw woning of kantoor

Tegenwoordig zijn er steeds meer duurzame isolatiematerialen op de markt. Pirplus is daar één van. PIR staat voor polyisocyanuraat isolatie. Het is een ongevaarlijke en niet milieuvervuilende stof. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor thermische isolatie. Met Pirplus kunt u flink op uw energierekening besparen, want met deze vorm van isolatie wordt warme lucht veel langer vastgehouden. Ideaal voor uw woning of kantoor!

Met Pirplus isoleert u uw kantoor of woning optimaal. Het is een beter isolerend materiaal dan de traditionele isolatiematerialen. Een goed geïsoleerde woning is in de winter lekker warm en ’s zomers heerlijk koel. Het zorgt niet alleen voor een prettige leefomgeving, maar u bespaart ook nog eens op uw energiekosten. U zult namelijk minder hinder ondervinden van temperatuurschommelingen en daardoor altijd een aangenaam binnenklimaat hebben.

Een slecht binnenklimaat wordt steeds vaker genoemd als oorzaak van allerlei gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en huidklachten. Aangezien we binnen meer tijd doorbrengen dan buiten is het belangrijk om daar eens bij stil te staan. Heeft u bijvoorbeeld last van vocht in uw woning? Dan is dit een hele goede reden om uw woning te isoleren.

PIR voor uw dak

Wilt u uw woning of kantoor gaan isoleren? Begin dan eens bij uw dak? Via het dak verdwijnt immers de meeste warmte. Wanneer deze warmte binnen kan blijven, zult u aanzienlijk minder hoeven te stoken om de woning warm te maken en vochtvrij te houden. U kunt dit doen met PIR platen. Het is een product dat is ontstaan dankzij het verder ontwikkelen van PUR. Dit zijn de isolatieplaten die in de bouwmarkten te verkrijgen zijn. De grootste verschillen tussen PUR en PIR is dat PIR een hogere isolatiewaarde kent en een betere brandveiligheid biedt.

Wij verkopen niet alleen A-kwaliteit, wij bieden ook een B-keus. Een B-keus wil niet zeggen dat u kiest voor een reeds gebruikt product. Al onze materialen voor isolatie zijn nieuw, meestal uit een overproductie af fabriek. Dit scheelt u behoorlijk in de prijs zonder dat u daarvoor kwaliteit hoeft in te leveren.

Naast pirplus isolatiemateriaal kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor