ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » PIR isolatiemateriaal Unilin online kopen

PIR isolatiemateriaal Unilin online kopen

PIR isolatiemateriaal van Unilin is ideaal voor uw spouwmuur of dak. U kunt direct online bestellen

Uw dak of spouwmuur goed isoleren zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en u kunt tevens besparen op uw energierekening. Als u op zoek bent naar een goed product dan kunnen wij PIR isolatiemateriaal van Unilin adviseren. PIR isolatiemateriaal is te koop in isolatieplaten en kunnen makkelijk op maat worden gesneden. Ze zijn licht in gewicht en hebben een hoge isolatiewaarde. Ideaal om bijvoorbeeld een EPDM dak mee te isoleren. U kunt deze duurzame platen in onze outlet in Venlo kopen of eenvoudig via onze webwinkel online bestellen. De levertijd is 3 tot 4 dagen. Wij bezorgen bij u aan huis.

Lage prijzen voor PIR isolatiemateriaal van Unilin

PIR isolatiemateriaal van Unilin kan niet alleen gebruikt worden voor spouwmuur- of dakisolatie. Ook uw vloer of muur kunt u hiermee effectief isoleren. Ze nemen geen vocht op en zijn brandveilig. Veel voordelen voor een relatief goedkope prijs. Onze prijzen kunnen wij mede zo laag houden omdat wij als groothandel rechtstreeks inkopen van de fabrikant.

Om uw huis goed te isoleren is het van belang dat u kiest voor materiaal met een hoge isolatiewaarde (R-waarde). De R-waarde hangt uiteraard samen met het soort materiaal en de dikte. De waarde drukt de weerstand van een materiaal tegen warmtetransport uit. Hoe hoger de waarden van de weerstand, hoe minder warmte er door de bouwconstructie ontsnappen kan. De warmte blijft binnen en daardoor creëert u een behaaglijk binnenklimaat.

Er is sprake van een behaaglijk binnenklimaat als u geen behoefte heeft aan een hogere of lagere temperatuur. In het dagelijks leven praten we in dit verband niet over het binnenklimaat, maar over de temperatuur. ’s Winters wordt de verwarming al snel hoger gezet en ’s zomers gaat de airconditioning aan. Dit hoeft niet, als u uw woning goed heeft geïsoleerd. Bijvoorbeeld met PIR isolatiemateriaal van Unilin. Dit betekent automatisch dat u minder energie hoeft te verbruiken en dus een lagere energierekening ontvangt.

PIR isolatiemateriaal Unilin online kopen

Hoe warm en prettig we een kamer vinden, is niet alleen afhankelijk van de temperatuur van de lucht, maar ook van de oppervlaktetemperatuur van wanden, plafond en vloer. Als deze koud zijn, dan zullen we ons in een warme kamer toch niet zo behaaglijk voelen. Door toepassing van isolatie zult u een behaaglijkere woning krijgen. Kiest u voor PIR isolatiemateriaal van Unilin dan is een goede isolatie verzekerd. Via onze webshop kunt u deze materialen online kopen of u kunt onze outlet in Venlo bezoeken. Wij geven u graag informatie als u daar behoefte aan heeft.

Naast PIR isolatieplaten en andere materialen van Unilin kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor