ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Minerale wol online te koop

Minerale wol online te koop

Minerale wol in vele soorten en maten te koop. U kunt ook online bestellen

Minerale wol wordt vaak gebruikt om een woning te isoleren. Indien deze wol bestaat uit gesponnen draden van gesmolten glas dan spreken wij over glaswol. Deze draden worden op een speciale manier bij elkaar gevoegd zodat er een wollige structuur ontstaat. Dit materiaal is vooral geschikt voor holle ruimtes zoals een spouwmuur. Indien de wol gemaakt is van steen, dan spreken wij over steenwol. Steenwol heeft naast goede isolerende eigenschappen ook een geluidswerende werking. Waar u voor kiest is afhankelijk van de toepassing. Daarom is minerale wol bij ons in vele soorten en maten te koop. Voor elke isolatieklus bieden wij een goede oplossing. Daarnaast kunt u alle materialen ook online bestellen. Surft u maar eens verder en bekijk welke producten wij te koop aanbieden.

Minerale wol voor spouwmuur en dak

Minerale wol is breed toepasbaar. Van isolatie voor spouwmuren en kruipruimtes tot isolatie voor schuine daken en platte daken. Dankzij de open vezelstructuur kan minerale wol veel lucht vasthouden en dit betekent dat de warmte in uw huis niet verloren gaat. Een ander belangrijk voordeel is dat minerale wol brandveilig is. Minerale wol valt qua brandveiligheid in de beste Europese klasse en haalt hiermee de hoogste score van alle isolatiematerialen.

Steenwol en glaswol lijken qua isolatiemateriaal erg veel op elkaar. Het verschil zit hem vooral in de structuur van de vezels. De vezels in steenwol zijn namelijk korter dan die van glaswol. Steenwol wordt dikwijls gebruikt voor een dak, want het kan in principe een hogere belasting aan dan glaswol.

Woning isoleren met minerale wol

Uw woning isoleren met minerale wol is een goede investering. Het laat uw energierekening dalen en het verhoogt uw wooncomfort. ’s Winters blijft het binnen behaaglijk warm en ’s zomers aangenaam koel. Minerale wol absorbeert geen vocht en vormt dus geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Met onze isolatiematerialen kunt u uw huis zelf isoleren. Dit scheelt weer behoorlijk in de kosten, want een huis laten isoleren is vaak een behoorlijke aanslag op uw portemonnee.

Uiteraard kunt u ook minerale wol kopen bij bouwmarkten en doe-het-zelf winkels, maar niet tegen de aantrekkelijke prijs waar wij het voor verkopen. Wij kopen rechtstreeks van de fabrikant (o.a. Isover en Knauf) en daarom kunnen wij ook u een hele scherpe prijs bieden. Ook hebben wij een grote voorraad aan tweede keus isolatiematerialen waardoor u nog goedkoper uit bent. Een B-keus doet niets af aan de kwaliteit, maar u kunt het wel kopen voor een lagere prijs. Meestal is dit een voorraad uit overproductie af fabriek.

De laatste jaren zijn er diverse innovaties geweest in de minerale wol sector. Er wordt veel meer gebruikgemaakt van milieuvriendelijker bindmiddelen, zodat het zeker niet meer milieubelastend is en dus ook beter voor het klimaat. Uw woning duurzaam en milieuvriendelijk isoleren doet u het beste met minerale wol en wij bieden u hiervoor een breed assortiment.

Naast minerale wol kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor