ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Materialen voor isolatie online te koop

Materialen voor isolatie online te koop

Onze ruime B-keus aan materialen voor isolatie zijn goed en goedkoop. Al onze producten zijn online te koop

Materialen voor isolatie zijn er in overvloed. De beste producten treft u aan in onze outlet en dat tegen zeer scherpe prijzen. Er is een ruime keuze voor elk soort isolatie; van vloerisolatie tot dakisolatie en van isolatieplaten tot glaswol en tape. Een B-keus wil niet zeggen dat u kiest voor een gebruikt product. Al onze materialen voor isolatie zijn nieuw, meestal uit een overproductie af fabriek. Dit scheelt u behoorlijk in prijs zonder dat u daarvoor kwaliteit hoeft in te leveren. Isolatiemateriaal nodig? U kunt dit direct via onze webwinkel online bestellen.

Materialen voor isolatie van topmerken te koop

In onze webshop treft u diverse soorten materialen aan voor isolatie van bekende topmerken, zoals Ursa en Rockwool. Van bevestigingsmateriaal tot isolatieplaten. Isolatieplaten van Sono Rockwool kunt u online bestellen per pallet of per pak. Van het merk Ursa hebben wij onder meer glaswol isolatierollen te koop om uw dak te isoleren. Glaswol is licht, laat zich uitstekend comprimeren en zeer goed verwerken. Glaswol wordt in de regel bij een schuin dakvlak toegepast. Dit omdat het materiaal lichter is en beter te bevestigen is.

Welke materialen u gaat gebruiken voor isolatie is natuurlijk afhankelijk van de toepassing. Als u bijvoorbeeld geluidsisolatie op zolder belangrijk vindt, zou het misschien beter zijn om steenwol te nemen voor het schuine dak. Geluidsoverlast wordt hierdoor sterk verminderd.

Steenwol is een materiaal dat ook wel gebruikt wordt voor warmte isolatie in een huis. Het is een minerale wol, ook wel rotswol genoemd, dat wordt gebruikt als spouwmuurisolatie, maar ook geschikt is als bouwmateriaal. Op vochtgedrag behaalt steenwol een goed resultaat. Dit geldt ook voor duurzaamheid, want deze vorm van isolatie is ongevoelig voor veroudering.

Isolatiemateriaal van Rockwool online bestellen

Rockwool is al jarenlang één van de marktleiders op het gebied van isolatiematerialen. Ze bieden duurzame producten die gemaakt zijn om mens en milieu te beschermen. Een aantal daarvan kunt u bij ons online bestellen. Hun steenwol producten zijn buitengewoon brandveilig en leveren uitstekende akoestische en isolerende prestaties. Nu is er een behoorlijk verschil in geluiden. Contactgeluid wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat de geluidsbron rechtstreeks contact maakt met de vloer of de muur. Denkt u maar eens aan loopgeluid, traplopen of geluidsboxen op de vloer.

Zo kan de zolderkamer in de muur een geluidlek hebben en via de spouw kan het geluid hoorbaar zijn in het hele huis. De spouwmuur isoleren is dan een oplossing voor dit probleem. We kennen ook omloopgeluiden. Dit zijn luchtgeluiden die via een raam of andere opening in huis binnendringen. Enkel glas kunt u bijvoorbeeld vervangen door dubbel glas om deze geluiden te verminderen. Wij beperken ons echter tot de verkoop van isolatiematerialen. Effectieve producten die u in onze outlet online kunt bestellen tegen een scherpe prijs.

Naast een B-keus aan isolatie materialen kunt u in onze outlet ook nog veel meer andere producten (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons dan gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor