ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Leverancier glaswol isolatie

Leverancier glaswol isolatie

Wij zijn leverancier van glaswol isolatie. U kunt ook online bestellen

Als leverancier van ondermeer glaswol isolatie kunnen wij u voorzien van het beste isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Glaswol is één van de meest gebruikte isolatiematerialen voor in huis. Het is relatief goedkoop, isoleert uitstekend en kan ook makkelijk in smalle ruimtes worden gebruikt. Denkt u maar eens aan kruipruimtes of tussenwanden. U kunt dit isolatiemateriaal in onze outlet kopen, zowel in platen als op rol. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Dan kunt u via onze webshop ook online uw isolatiemateriaal bestellen. Bezorging aan huis is mogelijk.

Leverancier in B-keus glaswol isolatie

In tegenstelling tot andere leveranciers van glaswol isolatie kunnen wij u tweede keus materialen bieden. Wij noemen dit een B-keus. De kwaliteit is net zo goed als een A-keus, alleen kunnen er kleine beschadigingen op het materiaal aanwezig zijn. Voor niet-zichtbare isolatie zoals bij tussenwanden en kruipruimtes is dit geen probleem. Het belangrijkste voordeel voor u is dat u veel minder betaalt!

Glaswol is milieuvriendelijk, omdat het gemaakt wordt van al eerder gebruikt glas. Het wordt vooral gebruikt als thermische en akoestische isolatie binnenshuis. Onder een schuin dak, houten vloer en voor een spouwmuur biedt glaswol isolatie prima mogelijkheden. Gaat u zelf isoleren? Dan raden wij aan om te werken met een masker, stofbril en handschoenen. Er kunnen namelijk vezels vrijkomen die geen gevaar opleveren voor de gezondheid maar wel irritaties kunnen veroorzaken.

Isolatiemateriaal te koop in verschillende diktes

Glaswol isolatiemateriaal is te koop in verschillende variaties, uitvoeringen en diktes. De dikte van glaswol zal een grote impact hebben op de uiteindelijke akoestische en thermische isolatiewaarde. Bij een hoge R-waarde is er sprake van hoog isolerend materiaal. De berekening is afhankelijk van de materialen en de dikte.

Het goed isoleren van uw woning heeft een aantal voordelen. Het zorgt voor onder meer voor lagere energiekosten en een beter wooncomfort. Bovendien profiteert het milieu er eveneens van. Indien een woning niet is geïsoleerd, zal er veel warmte verloren gaan via buitenmuren, het dak en de vloer. Welk deel van uw huis u ook voorziet met glaswol isolatie, u wordt er altijd beter van.

Goedkoop glaswol isolatie online kopen

Glaswol isolatiemateriaal, onder andere van de merken Knauf en Isover, kunt u in onze outlet in Venlo goedkoop kopen. Hiermee kunt u uw huis goed isoleren tegen een scherpe prijs. Voor mensen die kiezen voor online gemak biedt onze webwinkel vele mogelijkheden. Wanneer u uw isolatiemateriaal online bestelt, dan moet u rekening houden met een levertijd van 3 tot 4 dagen. Wilt u direct aan de slag? Dan kunt u uw bestelling komen afhalen in onze outlet. Laat ons weten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Naast glaswol isolatiemateriaal op rollen of in platen kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor