ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Kruipruimte goedkoop isoleren

Kruipruimte goedkoop isoleren

Wilt u uw kruipruimte goedkoop isoleren? Surf dan eens naar onze outlet voor B-keus isolatiemateriaal

Zonder twijfel wilt u ook graag energie besparen. Denkt u er dan eens aan om uw kruipruimte goed te isoleren. U kunt uw huis nog zo goed hebben geïsoleerd, maar als u de ruimte tussen de onderkant van de begane vloer en de ondergrond niet goed heeft geïsoleerd kan dit problemen opleveren. U kunt vochtproblemen krijgen en u verbruikt meer energie dan daadwerkelijk nodig is. In onze outlet kunt u diverse isolatiematerialen online bestellen, snel en goedkoop. Met ons B-keus assortiment kunt u heel goed uw kruipruimte isoleren. Surft u maar eens verder naar onze webshop.

Vele producten om uw kruipruimte goedkoop te isoleren

Op welke manier u de kruipruimte het beste kunt voorzien van goed en goedkoop isolatiemateriaal, hangt af van de toegankelijkheid van de kruipruimte. Wanneer er voldoende ruimte is, kunt u overwegen om de vloer van uw huis met isolatieplaten te laten isoleren. Is uw kruipruimte heel klein, dan hebben wij andere producten te koop om deze ruimte goed te kunnen isoleren.

De reden om een kruipruimte te isoleren is voor iedereen anders. Heeft u bijvoorbeeld een muffe lucht in huis? Wanneer uw kruipruimte veel vocht bevat is dit merkbaar aan de luchtvochtigheidsgraad in uw woning. Vaak gaat dit gepaard met een muffe lucht. Een hoge luchtvochtigheidsgraad is nadelig voor zowel uw stookgedrag als uw gezondheid. Het isoleren van uw kruipruimte zorgt ervoor dat kou vanaf de grond niet meer kan optrekken tot in uw vloer.

PIR isolatieplaten te koop

In onze webwinkel kunt u isolatiemateriaal kopen dat zelfs bij een hoog grondwaterpeil zijn werk blijft doen zoals bijvoorbeeld PIR isolatieplaten. Het zijn platen die te gebruiken zijn onder een betonvloer, vloerverwarming of onder uw kruipruimte. Ze zijn te koop in verschillende diktes tot wel 9 cm.

Als u uw isolatiemateriaal in onze outlet koopt, dan krijgt u nieuw isolatiemateriaal dat geleverd is uit bijvoorbeeld overproductie af fabriek of een kleine onvolkomenheid. Dit noemen wij een B-keus. Het grote voordeel is de prijs, want die is vele malen lager dan van A-keus materialen. Het is echter niet zo, dat onze producten daarom minder goed hun werk doen. Wij leveren de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bespaar energie met een goed geïsoleerde kruipruimte

Met name de wat oudere huizen hebben vaak een kruipruimte. Wilt u energie besparen? Dan kunt u allerlei maatregelen treffen, maar denk ook eens aan de ruimte onder uw vloer. Deze plek wordt voornamelijk gebruikt om leidingen aan het zicht te onttrekken, zoals waterleidingen, rioolbuizen, elektrakabels en verwarmingsbuizen. De kruipruimte wordt vaak over het hoofd gezien, maar is toch een belangrijk onderdeel van uw wooncomfort. Kruipruimte goedkoop isoleren? U kunt in onze webshop de beste producten online bestellen. Goed en goedkoop.

Naast isolatiemateriaal voor uw kruipruimte kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor