ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Kosten geluidsisolatie

Kosten geluidsisolatie

Geluidsisolatie beschermt tegen omgevingsgeluiden en contactgeluid. De kosten wegen niet op tegen de baten

Met behulp van geluidsisolatie kunt u geluidshinder van binnenuit of van buitenaf reduceren. U kunt als isolatiemateriaal bijvoorbeeld kiezen voor steenwol. Hoewel steenwol voornamelijk gebruikt wordt om thermisch te isoleren werkt dit materiaal ook prima geluidswerend. Dankzij de grote massa wordt heel wat geluid opgevangen. Zeker bij daken en voor tussenwanden is steenwol op akoestisch vlak een betere keus dan harde isolatieplaten. De kosten? Die zijn onder meer afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat u nodig heeft en voor welke dikte u kiest. Kijkt u maar eens in onze webwinkel naar de mogelijkheden.

Materiaal voor geluidsisolatie online bestellen

Geluidshinder is erg vervelend, maar eenvoudige maatregelen kunnen uw probleem oplossen. Een drukke weg voor uw deur of brommende apparaten in uw woning? Een betere geluidsisolatie kan heel wat lawaai tegenhouden. Hinder van geluid heeft te maken met het geluidsniveau en de frequentie waarmee het geluid hoorbaar is. Goed isolatiemateriaal biedt hierbij uitkomst. Afhankelijk van waar het geluid vandaan komt kunt u dat deel van uw huis goed isoleren. Het zwakst geïsoleerde deel is bepalend voor het binnendringen van het geluid. Materiaal voor geluidsisolatie kunt u heel eenvoudig bij ons online bestellen tegen scherpe prijzen.

Geluid wordt door elk van ons anders ervaren. Iemand die heel zijn leven aan een drukke weg woont is gewend aan dit geluid, terwijl iemand uit een rustig dorpje dat als geluidshinder zal ervaren. Zo worden sommige mensen geïrriteerd als er iemand hard de trap op loopt. Geluidsisolatie kan ook helpen bij geluidsoverlast van uw buren. Buren die veel geluid maken, kunnen uw wooncomfort behoorlijk op de proef stellen. U kunt ook hinder hebben van spelende kinderen op straat. Isolatiemateriaal aanbrengen in spouwmuren of tussenwanden reduceert het geluid. Als u geluidshinder ervaart, kunt u er dus vaak zelf iets aan doen. Voor de beste materialen hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten geluidsisolatie

De kosten voor geluidsisolatie zijn afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest. Weet u niet wat het beste isolatiemateriaal is tegen geluid? Dan geven wij u als echte specialist op dit gebied graag een goed advies. Voor persoonlijk advies kunt u ook onze outlet in Venlo bezoeken of uw vraag via de webshop aan ons stellen. Het kan ook zijn dat u al weet welke geluidsisolatie u wilt kopen. Dan kunt u dit ook via onze webwinkel bestellen. U kunt uw bestelling komen afhalen, maar bezorging aan huis is eveneens mogelijk.

Naast geluidsisolatie kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons dan gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor leidingen
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor woning en kantoor