ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Isolatiemateriaal voor zolder online bestellen

Isolatiemateriaal voor zolder online bestellen

U kunt bij ons het beste isolatiemateriaal voor uw zolder gewoon online bestellen

Bent u van plan om uw zolder goed te gaan isoleren? U kunt hiervoor verschillende soorten isolatiematerialen gebruiken. De meest eenvoudige manier is om isolatieplaten aan te brengen. Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. Dat betekent dat u zowel kleinere als zeer grote oppervlaktes snel kunt isoleren. Vooral bij grote oppervlaktes, zoals bij een plat dak, gaat het werk zo snel vooruit. Isolatieplaten worden in combinatie met steenwol het meest gebruikt voor een zolderdak. Wij bieden u de beste isolatiematerialen voor uw zolder, voor zowel uw muur, vloer als dak. U kunt deze afhalen in onze outlet of heel eenvoudig via onze webshop online bestellen en aan huis laten bezorgen.

Isolatiemateriaal voor uw zolder om op uw energiekosten te besparen

Met goed isolatiemateriaal voor uw zolder kunt u flink op uw energiekosten besparen. Deze ruimte in uw huis is het meest gevoelig voor tocht. Een zolder zonder isolatie is een koude en vochtige ruimte die zowel in de zomer als winter onbehaaglijk voelt. Bij warm weer wordt het er erg benauwd zodra de zon op het dak schijnt en bij koude temperaturen wilt u er liever niet komen.

Een zolder isoleren heeft veel voordelen. U tovert deze ruimte om in een bewoonbare ruimte waar u bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte van kunt maken. U bespaart veel energie en de waarde van uw huis stijgt. Kortom; isolatiemateriaal voor uw zolder kopen loont en het is tevens goed voor het klimaat.

Het isoleren van uw zolder kunt u prima zelf doen mits u de juiste isolatiematerialen en bevestigingsmaterialen heeft. Bent u een handige doe-het-zelver? U kunt alle materialen bij ons online bestellen of kopen in onze outlet in Venlo. Kiest u voor steenwol op rol? Goede keus. Het snijden van steenwol gaat simpel met een scherp mes. Gebruik wel altijd een stofkapje en handschoenen, omdat er vezels vrij kunnen komen. Om netjes en recht te kunnen werken kunt u een liniaal of lat gebruiken als geleider.

Isolatie voor uw zolder online bestellen

Uw huis goed isoleren is de eerste stap naar duurzaam wonen. Naast energiebesparing gaat het bij duurzaam wonen ook om het materiaalgebruik. Wij hebben ons toegelegd op duurzame en betaalbare isolatie en kopen deze rechtstreeks in bij vooraanstaande producenten, zoals Rockwool, URSA en Efisol. Verder op deze website vindt u meer informatie. Wilt u genieten van online gemak? Surf dan eens door naar onze webwinkel. Via een eenvoudige bestelprocedure kunt u uw bestelling aan ons doorgeven. Wij bezorgen onze producten netjes bij u thuis of op locatie.

Naast isolatiemateriaal voor uw zolder kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij hét adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor