ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 11
5928 PC Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Duurzame spouwmuurisolatie online bestellen

Duurzame spouwmuurisolatie online bestellen

Duurzame spouwmuurisolatie online bestellen? Onze outlet biedt u beste A en B-keus. Altijd voordelig!

Het toepassen van spouwmuurisolatie verhoogt uw wooncomfort. Het is een relatief goedkope investering die u al in korte tijd terug zult verdienen. U verbruikt namelijk minder energie. Waar uw woning koud aanvoelt, zal dit na het aanbrengen van duurzame spouwmuurisolatie straks verdwenen zijn. Alle materialen die u nodig hebt om uw spouwmuur goed te isoleren kunt u via onze outlet online bestellen. Wij bieden u de beste A en B-keus.

Duurzame spouwmuurisolatie online kopen

Duurzame spouwmuurisolatie online kopen biedt veel voordelen. U kunt besparen op uw energierekening, maar deze isolatie werkt ook goed tegen vocht- en schimmelplekken. De isolatie brengt u aan daar waar de lucht tussen de spouwmuren normaal beweegt en vocht dus alle kans heeft. Met een goede isolatie hebben schimmels en vochtplekken geen kans meer en blijven uw muren optimaal behouden.

Een ander voordeel van spouwisolatie voor uw huis is dat het ’s-winters behaaglijk warm is en ’s-zomers lekker koel. Over het algemeen zijn nieuwbouwwoningen al voorzien van een goed geïsoleerde spouwmuur, dit in tegenstelling tot oudere woningen. Gewoonweg omdat er destijds nog geen duurzame spouwmuurisolatie bestond. Woningen van voor 1975 hebben vaak zelfs geen spouwmuur of andere vormen van isolatie. Daardoor gaat er veel warmte verloren.

Spouwmuurisolatie houdt warmte vast. Uw verwarming hoeft hierdoor niet op volle toeren te draaien. Isolatiemateriaal kan bestaan uit glaswol wat een goedkope isolatie oplossing is. Glaswol is dampopen. Dit betekent dat vocht vrij kan circuleren en verdampen. De kans op vochtproblemen na het isoleren is nihil.

URSA spouwmuurisolatie online te koop

Via onze webshop kunt u spouwmuurisolatie online bestellen van gerenommeerde merken zoals URSA. Het is een grote Europese producent van isolatiemateriaal, zoals glaswol en polystyreen. In 2015 werd URSA overgenomen door KKR, maar de producten worden nog steeds verkocht onder de handelsnaam URSA. Topproducten die zorgen voor een perfecte isolatie. Een aantal daarvan bieden wij via onze outlet online te koop aan.

URSA glaswol rollen zijn uitermate geschikt voor spouwmuurisolatie. U kunt ze online bestellen in verschillende diktes, afhankelijk van de ruimte tussen uw wanden. Weet u niet goed welk product voor uw spouwmuur het beste geschikt is? Stel dan via het contactformulier uw vraag aan ons. U ontvangt zo spoedig een reactie van onze kant. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen, want service én kwaliteit staan bij ons heel hoog in het vaandel.

Naast spouwmuurisolatie kunt u in onze outlet ook nog veel meer andere producten (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor