ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 14
5928 PD Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Dampremmende folie online kopen

Dampremmende folie online kopen

Dampremmende folie online kopen om effectief energie te besparen. Voor tussenwanden en leidingen!

Een dampremmende folie beschermt (nieuw) isolatiemateriaal tegen vocht. Vocht dat ondermeer vrijkomt door koken, douchen, kamerplanten en dergelijke. Dampremmende folie voorkomt schimmelvorming en houdt het isolatiemateriaal langer in een goede conditie. Als vocht niet voldoende wordt afgevoerd, ontstaat er een minder comfortabel binnenklimaat. Bescherm uw wooncomfort door dampremmende folie (dampschermen) aan te brengen aan de warme zijde van een constructie. De beste folies kunt u bij ons eenvoudig online kopen.

Dampremmende folie te koop tegen een scherpe prijs

Het gebruik van een dampremmende folie heeft een beschermende functie voor zowel het binnen- als buitenklimaat. De folie zorgt dat regenwater niet naar binnen kan, maar vocht van binnen kan wel naar buiten. U zult hierdoor ook minder last hebben van tocht, mits de folie goed wordt afgewerkt. Kleine openingen in de folie kunnen worden afgeplakt met alu-tape. Dampremmende folie is in onze outlet te koop tegen een zeer scherpe prijs.

Er zijn ook isolatiematerialen te koop die voorzien zijn van een alulaag. De aluzijde wordt naar de te verwarmen ruimte gericht, dit om stralingswarmte te reflecteren. Omdat er bij het aanbrengen makkelijk naden ontstaan, kunt u bijvoorbeeld een dampremmend scherm aanbrengen of de naden afplakken met alutape. Een goede alu-tape werkt naden damp- en luchtdicht af waardoor de isolatiewaarde verbetert.

Dampremmende folies zijn geschikt voor allerlei bouwconstructies, zoals dak-, wand- of vloerconstructies. Het is onderdeel van een goede totale isolatie die tevens een fikse energiebesparing kan realiseren. Een huis isoleren verdient zich namelijk snel terug en vergroot bovendien het wooncomfort aanzienlijk.

Dampremmende folie online bestellen

Het hebben van vocht in uw huis kan zorgen voor grote problemen. Niet alleen voor uw huis, maar vooral ook voor uw gezondheid. Allerlei vormen van ademhalingsproblemen, allergieën en verkoudheden. Het zijn maar een paar voorbeelden van lichamelijke ongemakken die kunnen ontstaan.

In een normaal huis, dat geen last van vochtproblemen heeft, is de luchtvochtigheid tussen de 40% en de 60%. In een oud huis is deze luchtvochtigheid vaak hoger, omdat deze minder goed is geïsoleerd. Vroeger werd er sowieso weinig isolatiemateriaal gebruikt, laat staan een dampremmende folie. De hedendaagse techniek biedt echter veel voordelen. De meeste mensen maken daar dan ook graag gebruik van en bestellen bij ons online hun materialen, zoals alu-Solar Shield Folie. Alu-Solar Shield Folie is samengesteld uit aluminium en is dampwerend, reflecterend en isolerend. Deze folie is ontwikkeld door de Nasa dus kwaliteit gegarandeerd. Online isolatiematerialen kopen in onze webwinkel kent veel voordelen. U hoeft geen tijd te verspillen door naar een winkel te gaan. U hoeft niet te sjouwen, want wij bezorgen aan huis. Lang wachten? Nee hoor, binnen enkele dagen heeft u al uw dampremmende folie in huis. U kunt direct aan de slag.

Naast dampremmende folie kunt u ook dampschermen kopen in onze outlet en daarnaast nog veel meer materialen voor isolatie en dus ook online bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor leidingen
  • Voor woning en kantoor