AML - Handelsonderneming Venlo

ISOLATIE OUTLET VENLO

Voltastraat 11
5928 PC Venlo-Blerick
☎ 0031-625578832
Home » Dakisolatie online bestellen

Dakisolatie online bestellen

U kunt uw dakisolatie bij ons gewoon online bestellen. Van beste kwaliteit tot tweede keus

Bent u van plan om uw dak binnenkort (opnieuw) te isoleren? Goede dakisolatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De meeste warmte in huis gaat via het dak naar buiten. Tenminste, als u (nog) geen dakisolatie heeft. Door te investeren in goede isolatiematerialen krijgt u niet alleen een warmer huis, u krijgt er ook een lagere energierekening voor terug. Onze dakisolatie producten worden direct ingekocht bij vooraanstaande producenten. Al deze topmaterialen kunt u gewoon online bestellen. Surft u maar eens verder naar onze webwinkel en bekijk ons assortiment.

Dakisolatie online bestellen tegen een scherpe prijs

In onze webshop kunt u verschillende producten online bestellen om uw dak te isoleren tegen een scherpe prijs. Bij het isoleren van uw dak speelt onder meer de dikte van de isolatie een belangrijke rol. Heeft u voldoende ruimte? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glaswol. Glaswol is een minerale wol die zowel voor doe-het-zelvers als vakmensen wordt gebruikt. Bij een plat dak kan dit isolatiemateriaal onder meer tussen de spanten (balkenstelsels) aangebracht worden.

Over dakisolatie is al veel gezegd en geschreven. Het is een feit dat dakisolatie als voordeel heeft dat u minder uw huis hoeft te verwarmen om de gewenste temperatuur te verkrijgen. U bespaart hiermee niet alleen geld, want een dak isoleren is ook goed voor het milieu. Doordat u minder energie gaat verbruiken is er minder CO2 uitstoot. Uw dak isoleren loont in alle gevallen! Wij hebben voor u de juiste producten te koop.

Wilt u graag uw dak isoleren, maar heeft u een beperkt budget? Dan biedt onze webshop mogelijkheden. In onze webwinkel kunt u dakisolatie online bestellen tegen een scherpe prijs. Hoeveel u nodig heeft, is onder meer afhankelijk van de grootte van uw dak. Met onze producten kunt u elk dak isoleren of het nu gaat om een schuin of plat dak.

Met een tweede keus dakisolatie kunt u uw dak voordelig isoleren

In onze webshop vindt u voor elk isolatievraagstuk een passende en betaalbare oplossing. U bepaalt zelf wat het beste past bij uw budget. Kiest u voor dakisolatie in de vorm van eerste keus isolatiematerialen of voor een tweede keus isolatiemateriaal. Onze outlet biedt altijd een geschikte optie.

Dakisolatie houdt warmte binnen en geluid buiten. Uw dak isoleren met steenwol beperkt ook geluidsoverlast. Steenwol op een plat dak gaat zowel overlast door luchtgeluid als contactgeluid tegen. Wilt u een stiller huis of kantoor? Dan kunt u onder meer kiezen voor Rockwool steenwol om uw dak te isoleren. Het is een platdakisolatie die bewezen effectief is tegen geluidsoverlast.

Naast dakisolatie kunt u in onze outlet nog veel meer materialen voor isolatie (online) kopen en dus bestellen. Als groothandel én leverancier aan particulieren zijn wij het adres als het gaat om goedkope, maar duurzame isolatie producten. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waar ons isolatiemateriaal voor te gebruiken is. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, bel of mail ons gerust. We staan u graag te woord.

  • Voor CV-ketel
  • Voor CV-leidingen
  • Voor kruipruimte
  • Voor leidingen
  • Voor plat dak
  • Voor schuin dak
  • Voor spouwmuur
  • Voor tussenwanden
  • Voor verwarmingsbuizen
  • Voor woning en kantoor